Jednoduchý recept

Sladká rýžová polévka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 8258

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr krupice
1 kávová lžička Cukr vanilka
5 dl Mléko polotučné
80 g Rýže loupaná
3 dl Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
5 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 617 kcal
Kilojoule 2 580kJ
17% Sacharidy 63 g
41% Tuky 31 g
7% Sodík 144 mg
36% Bílkoviny 20 g

Sladká rýžová polévka postup přípravy receptu:

1

Rýži uvaříme do měkka v osolené vodě.

2

Zalijeme mlékem, převaříme, přidáme smetanu, vanilkový cukr a rozšlehané žloutky. Nakonec podle chuti dosladíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept