Jednoduchý recept

Italské kotlety

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8280

Ingredience

2 polévková lžíce Máslo čerstvé
50 g Olivy nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
120 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vepřové kotlety
200 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 405 kcal
Kilojoule 1 694kJ
1% Sacharidy 3 g
38% Tuky 29 g
48% Sodík 964 mg
58% Bílkoviny 33 g

Italské kotlety postup přípravy receptu:

1

Omyjeme a osušíme vepřové kotlety. Lehce naklepeme, opepříme a osolíme.

2

Smícháme smetanu s nastrouhaným parmazánem, olivy nasekáme.

3

Rozehřejeme na pánvi máslo a opečeme kotlety po obou stranách doměkka.

4

Vymažeme zapékací mísu máslem, rozložíme opečené kotlety, posypeme nasekanými olivami a potřeme smetanou s parmazánem.

5

V horké troubě zapékáme krátce dozlatova.

Poznámka

K hotovým kotletám podáváme brambory a salát z čerstvé zeleniny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept