Jednoduchý recept

Telecí maso s fazolkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 8288

Ingredience

2 ks Cibule
500 g Fazolové lusky zelené
1 špetka Paprika mletá sladká
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
500 g Telecí maso přední
400 ml Voda pitná
250 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 481 kcal
Kilojoule 2 012kJ
4% Sacharidy 15 g
36% Tuky 27 g
12% Sodík 250 mg
80% Bílkoviny 45 g

Telecí maso s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Na kousky nakrájíme očištěné telecí maso. Očistíme fazolky a po délce rozkrájíme. Oloupeme a na malé kousky nakrájíme cibuli.

2

Rozehřejeme lžíci sádla na pánvi a zpěníme na něm cibuli.

3

Přidáme maso, osolíme, okořeníme paprikou a opečeme.

4

Ve druhém hrnci podusíme na lžíci sádla fazolky, mírně podlijeme dle potřeby vodou.

5

Když maso i fazolky změknou, smícháme dohromady a směs směs dáme do vymazané zapékací formy.

6

Zalijeme smetanou a 30 minut zapékáme.

Poznámka

Jako přílohu podáváme rýži nebo čerstvý chléb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept