Recept

Hovězí karbanátky na roštu

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 8301

Ingredience

2 ks Cibule
500 g Hovězí maso zadní
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
1 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 207 kcal
Kilojoule 866kJ
1% Sacharidy 5 g
12% Tuky 9 g
8% Sodík 165 mg
49% Bílkoviny 28 g

Hovězí karbanátky na roštu postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na menší kousky a umeleme na masovém strojku. Osolíme, opepříme, přidáme nasekanou petrželku a zalijeme studenou vodou. Důkladně propracujeme.

2

Oloupanou cibuli jemně nakrájíme, osolíme a smícháme s masovou směsí. Namočenýma rukama tvarujeme karbanátky. Pečeme je na roštu potřené olejem.

3

Podáváme s různými přílohami a saláty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept