Jednoduchý recept

Rajčata s fazolovými lusky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 8314

Ingredience

400 g Fazolové lusky zelené
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 78 kcal
Kilojoule 328kJ
3% Sacharidy 11 g
5% Tuky 4 g
3% Sodík 69 mg
5% Bílkoviny 3 g

Rajčata s fazolovými lusky postup přípravy receptu:

1

Fazolové lusky očistíme, překrojíme na poloviny a v osolené vodě je uvaříme ne zcela doměkka.

2

Do kastrolu dáme olej, přidáme lusky, oloupaná a na čtvrtky nakrájená rajčata a vše dusíme doměkka.

3

Nakonec pokrm osolíme, opepříme a teplý podáváme s bílým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept