Recept

Rýžová polévka se zeleným hráškem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 8327

Ingredience

3 polévková lžíce Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
1 kávová lžička Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
3 kávová lžička Rýže loupaná
1 ks Vaječný žloutek slepičí
0,5 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 144 kcal
Kilojoule 602kJ
4% Sacharidy 15 g
10% Tuky 7 g
31% Sodík 616 mg
8% Bílkoviny 5 g

Rýžová polévka se zeleným hráškem postup přípravy receptu:

1

Přebranou rýži propláchneme a ve vývaru ji vaříme téměř doměkka.

2

Potom přidáme hrášek, prohřejeme a přilijeme i nálev z hrášku.

3

Po odstavení z ohně přidáme žloutek rozkvedlaný v troše vývaru, máslo a nasekanou petrželku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept