Recept

Rybí filé s pórkem na česneku

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Rybí filé s pórkem na česneku 5 1
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8338

Ingredience

600 g Filé z aljašské tresky
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Olej stolní
5 g Petržel - nať
2 ks Pórek
1 špetka Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 273 kcal
Kilojoule 1 140kJ
7% Sacharidy 27 g
8% Tuky 6 g
5% Sodík 94 mg
52% Bílkoviny 30 g

Rybí filé s pórkem na česneku postup přípravy receptu:

1

Filé rozdělíme na malé kousky, osolíme a prudce opečeme na oleji.

2

Potom přidáme nakrájený pórek, nasekaný česnek a vše spolu s rybou ještě opékáme. Zahustíme kouskem másla smíchaného s hladkou moukou a mírně podlijeme.

3

Nakonec pokrm krátce povaříme a povrch posypeme sekanou petrželovou natí.

Komentáře a hodnocení

 
Aleisa
Rybí filé s pórkem na česneku
Moc dobré jídlo, rychle připravené, všechny suroviny mám ráda a hodí se k sobě jako celek. Palec nahorusmile

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept