Jednoduchý recept

Filety z makrely s cibulí a kapary

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8378

Ingredience

350 g Cibule
1 polévková lžíce Kapary sterilované
720 g Makrela - filety
3 polévková lžíce Olej olivový
30 g Oříšky piniové
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 332 kcal
Kilojoule 1 391kJ
2% Sacharidy 6 g
31% Tuky 23 g
17% Sodík 348 mg
42% Bílkoviny 24 g

Filety z makrely s cibulí a kapary postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli nakrájíme na osminky a necháme zpěnit cca 3min na rozehřátém oleji. Osolíme, přidáme nahrubo nasekané kapary, piniová semínka a restujeme ještě cca 3min.

2

Poté cibuli vyjmeme, do pánve přidáme lžíci oleje a vložíme filety kůží dolů. Na prudkém ohni pečeme cca 3min, obrátíme, posypeme cibulí, odstavíme, zakryjeme a necháme 2min odpočinout.

Poznámka

Podáváme horké, vhodnou přílohou je polenta.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept