Ryba s rajčaty

55 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
516 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
32 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očistíme a osolíme rybu. Omyjeme, spaříme a oloupeme rajčata, nakrájíme na plátky. Oloupeme a na plátky nakrájíme cibuli.
  • 2
    Vymažeme zapékací mísu máslem.
  • 3
    Rozehřejeme na pánvi máslo a osmahneme porce ryby po obou stranách. Přendáme je do zapékací mísy.
  • 4
    Na zbytku másla na pánvi opečeme cibuli a položíme na porce ryby.
  • 5
    Na cibuli rozložíme rajčata, osolíme, opepříme a zalijeme zakysanou smetanou.Ve vyhřáté troubě 25 minut zapékáme a podáváme s bramborami a čerstvou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.