Jednoduchý recept

Ryba s rajčaty

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8387

Ingredience

1 ks Cibule
1 kg Kapr obecný
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
5 ks Rajčata
1 špetka Sůl
200 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 516 kcal
Kilojoule 2 157kJ
2% Sacharidy 8 g
43% Tuky 32 g
11% Sodík 227 mg
83% Bílkoviny 47 g

Ryba s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Očistíme a osolíme rybu. Omyjeme, spaříme a oloupeme rajčata, nakrájíme na plátky. Oloupeme a na plátky nakrájíme cibuli.

2

Vymažeme zapékací mísu máslem.

3

Rozehřejeme na pánvi máslo a osmahneme porce ryby po obou stranách. Přendáme je do zapékací mísy.

4

Na zbytku másla na pánvi opečeme cibuli a položíme na porce ryby.

5

Na cibuli rozložíme rajčata, osolíme, opepříme a zalijeme zakysanou smetanou.Ve vyhřáté troubě 25 minut zapékáme a podáváme s bramborami a čerstvou zeleninou.

Poznámka

Můžeme použít i jiný druh ryby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept