Salát z filé - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Salát z filé
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | Foglarka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 8406 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
1 ks | Cibule |
300 g | Filé z aljašské tresky |
150 g | Jogurt bílý |
100 g | Majolka |
50 g | Máslo čerstvé |
100 g | Paprika sterilovaná |
1 špetka | Sůl |
1 kávová lžička | Worcester (worcesterská omáčka) |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 87,9mg |
Draslík | 137,1mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 76,4mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 13,8mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Jogurt bílý, Paprika sterilovaná, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Filé z aljašské tresky, Majolka, Máslo čerstvé, Worcester (worcesterská omáčka) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Salát z filé postup přípravy receptu:
1 | Porce filé opečeme na másle doměkka. |
2 | Pečené filé, kapii a cibuli nakrájíme, promícháme, pokapeme omáčkou, smícháme s majonézou a jogurtem. |
3 | Osolíme a dáme do chladu uležet. |