Recept

Bavette s chobotnicí a cuketou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 8414

Ingredience

500 g Bavette
600 g Chobotnice
300 g Cuketa
6 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Sůl
125 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 286 kcal
Kilojoule 1 198kJ
3% Sacharidy 11 g
18% Tuky 13 g
3260% Sodík 65 g
54% Bílkoviny 30 g

Bavette s chobotnicí a cuketou postup přípravy receptu:

1

Chobotnici nakrájíme ostrým nožem na malé kousky.Na velkou pánev dáme 4 lžíce oleje a na něm restujeme najemno nasekaný česnek.Přidáme chobotnici a na mírném ohni vaříme 25 minut za častého míchání.Do pánve přidáme cuketu,petržel a vývar a vaříme 15 minut.Mezitím uvaříme v osolené vodě těstoviny do změknutí.Dobře je scedíme a přidáme na pánev k chobotnici,ochutíme pepřem /větší dávkou/ a přidáme zbývající olej.Promícháme a podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept