Jednoduchý recept

Králík na víně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 8442

Ingredience

1 ks Cibule
4 ks Hříbky čerstvé
600 g Králičí maso
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Rajčata
100 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
0,1 l Víno bílé
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 439 kcal
Kilojoule 1 836kJ
4% Sacharidy 15 g
32% Tuky 24 g
24% Sodík 482 mg
70% Bílkoviny 39 g

Králík na víně postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme a protkneme proužky slaniny, osolíme.

2

Zbylou slaninu drobně nakrájíme rozškvaříme, osmahneme na ni drobně nakrájenou cibuli. Poté přidáme máslo, připraveného králíka a opečeme jej po celém povrchu.

3

Za častého polévání šťávou pečeme do poloměkka. Následně přidáme nasekaný česnek, sekanou petrželovou nať, hříbky nakrájené na plátky. Přilijeme víno, přidáme oloupaná rozkrájená rajčata a dodusíme do měkka.

Poznámka

Jako přílohu podáváme brambory a saláty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept