Králík na víně

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
439 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
24 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme a protkneme proužky slaniny, osolíme.
  • 2
    Zbylou slaninu drobně nakrájíme rozškvaříme, osmahneme na ni drobně nakrájenou cibuli. Poté přidáme máslo, připraveného králíka a opečeme jej po celém povrchu.
  • 3
    Za častého polévání šťávou pečeme do poloměkka. Následně přidáme nasekaný česnek, sekanou petrželovou nať, hříbky nakrájené na plátky. Přilijeme víno, přidáme oloupaná rozkrájená rajčata a dodusíme do měkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.