Recept

Těstoviny s pestem z listové čekanky

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8486

Ingredience

20 g Mandle
20 g Mouka mandlová
75 g Mouka pohanková
75 g Mouka pšeničná celozrnná
150 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 ml Olej olivový
1 špetka Sůl
2 l Voda pitná
200 g Čekanka

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 423 kcal
Kilojoule 1 772kJ
16% Sacharidy 58 g
23% Tuky 17 g
4% Sodík 79 mg
17% Bílkoviny 10 g

Těstoviny s pestem z listové čekanky postup přípravy receptu:

1

Smícháme všechny druhy mouky kromě mandlové, špetku soli, přidáme 125ml vody, 10ml oleje a vypracujeme hladké těsto. Zabalíme do fólie a necháme odpočívat.

2

Mezitím připravíme pesto, do mixéru vložíme čekanku rozebranou na kousky, zbytek oleje, špetku soli a mandlovou mouku. Rozmixujeme na homogenní směs.

3

Poté těsto rozválíme na plát o tloušťce cca 2mm, vykrojíme z něj formičkou kolečka. Uvaříme na skus, slijeme a ochutíme pestem. Rozdělíme na talíře, posypeme lehce orestovanými mandlovými lupínky a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept