Recept

Lososový pstruh se štěrbákem a listovou čekankou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8488

Ingredience

4 ks Artyčoky
200 g Locika salátová
40 ml Olej olivový
600 g Pstruh lososový
1 špetka Sůl
200 g Čekanka
200 g Čekanka belgická

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 704 kcal
Kilojoule 2 946kJ
31% Sacharidy 111 g
23% Tuky 17 g
54% Sodík 1 g
106% Bílkoviny 60 g

Lososový pstruh se štěrbákem a listovou čekankou postup přípravy receptu:

1

Obě čekanky i lociku podusíme odděleně na polovině oleje. Lociku a listovou čekanku nakrájíme nahrubo, belgickou čekanku na proužky. Promícháme a směsí naplníme 4 vykrajovátka položená na talíři.

2

Artyčoky očistíme, rozčvrtíme, uvaříme a ochutíme solí a zbytkem oleje.

3

Pstruha podusíme cca 5min v páře a podáváme s artyčoky a zeleninou vyklopenou z vykrajovátek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept