Recept

Dušený králík s hráškem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 8524

Ingredience

1 ks Cibule
10 polévková lžíce Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
1 kg Králičí maso
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Muškátový oříšek
5,5 polévková lžíce Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 520 kcal
Kilojoule 2 177kJ
2% Sacharidy 6 g
41% Tuky 30 g
15% Sodík 299 mg
92% Bílkoviny 52 g

Dušený králík s hráškem postup přípravy receptu:

1

Očištěného a omytého králíka rozdělíme na porce, opečeme na rozpáleném sádle a přidáme jemně nakrájenou cibuli a špetku oříšku. Osolíme, podlijeme vodou a dusíme do poloměkka.

2

Potom přidáme okapaný hrášek a ještě podusíme.

3

Nakonec zaprášíme moukou, lehce osmahneme, podlijeme horkou vodou a krátce podusíme.

4

Podáváme s vařenými bramborami, s rýží nebo s noky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept