Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8527

Ingredience

1 ks Cibule
200 g Fazole bílé
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máslo čerstvé
5 g Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
2 dl Smetana 12% (konzumní)
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová uzená plec

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 640 kcal
Kilojoule 2 679kJ
11% Sacharidy 40 g
50% Tuky 38 g
71% Sodík 1 g
68% Bílkoviny 38 g

Uzené maso ve fazolích postup přípravy receptu:

1

Den předem přebrané a namočené fazole uvaříme v malém množství vody doměkka.

2

Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme mouku, osmahneme, zalijeme vývarem z uzeného masa a rozmícháme. Krátce povaříme.

3

Potom přilijeme smetanu a přidáme vařené fazole. Osolíme, opepříme a vmícháme nasekanou pažitku.

4

Podáváme k vařenému uzenému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept