Jednoduchý recept

Pomazánka ze žervé s ředkvičkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 8533

Ingredience

50 g Máslo čerstvé
5 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
8 ks Ředkvička
160 g Žervé

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 201 kcal
Kilojoule 842kJ
1% Sacharidy 4 g
26% Tuky 19 g
4% Sodík 78 mg
6% Bílkoviny 4 g

Pomazánka ze žervé s ředkvičkami postup přípravy receptu:

1

Změklé máslo utřeme se solí do pěny.

2

Do másla vešleháme žervé, smetanu a nakonec vmícháme omyté, nastrouhané ředkvičky.

Poznámka

Podáváme s tmavým chlebem nebo pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept