Jednoduchý recept

Tousty s drůbežím masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 8550

Ingredience

1 ks Cibule
200 g Drůbeží maso vařené
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Paprika mletá pálivá
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Rajčata
1 špetka Sůl
8 plátek Veka
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 222 kcal
Kilojoule 929kJ
5% Sacharidy 19 g
13% Tuky 10 g
10% Sodík 209 mg
25% Bílkoviny 14 g

Tousty s drůbežím masem postup přípravy receptu:

1

Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno a osmahneme na másle dozlatova. Přidáme vařené nebo pečené maso nakrájené na nudličky, na kostičky pokrájené, oloupané rajče, papriku, sůl a pepř.

2

Dusíme do změknutí a zhoustnutí.

3

Veku nasucho opečeme dozlatova a potřeme horkou směsí. Podáváme teplé.

Poznámka

Veku můžeme opéct na sucho v troubě nebo osmažit na oleji.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept