Uzená kambala v páře

50 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
451 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
28 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6 g
Cukr
930 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mangold očistíme a oddělíme stonky a listy.
  • 2
    Bílé stonky a nakrájené brambory povaříme ve vodě se špetkou soli, bobkovým listem a trochou oleje.
  • 3
    Listy mangoldu rozprostřeme do košíku parního hrnce a rozložíme na ně rybí filety, které jsme nakrájeli nakoso.
  • 4
    Pod napařovací košík nalijeme vývar, několik lžiček čaje a vaříme cca 8min.
  • 5
    Mezitím připravíme omáčku. Rozmixujeme 60ml oleje s petrželkou, lístky majoránky, uvařenými žloutky a šťávou z poloviny citronu. Ochutíme solí, pepřem a fenyklem.
  • 6
    Rybí filé podáváme s vařenými bramborami, mangoldem a aromatickou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.