Jednoduchý recept

Uzená kambala v páře

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8554

Ingredience

1 ks Bobkový list
4 ks Brambory
1 ks Citrony
1 špetka Fenykl obecný
600 g Kambala
1 polévková lžíce Majoránka
300 g Mangold
70 ml Olej olivový
1 špetka Pepř bílý
40 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
200 ml Vývar zeleninový
4 kávová lžička Čaj uzený sypaný

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 451 kcal
Kilojoule 1 888kJ
6% Sacharidy 21 g
35% Tuky 27 g
35% Sodík 696 mg
57% Bílkoviny 32 g

Uzená kambala v páře postup přípravy receptu:

1

Mangold očistíme a oddělíme stonky a listy.

2

Bílé stonky a nakrájené brambory povaříme ve vodě se špetkou soli, bobkovým listem a trochou oleje.

3

Listy mangoldu rozprostřeme do košíku parního hrnce a rozložíme na ně rybí filety, které jsme nakrájeli nakoso.

4

Pod napařovací košík nalijeme vývar, několik lžiček čaje a vaříme cca 8min.

5

Mezitím připravíme omáčku. Rozmixujeme 60ml oleje s petrželkou, lístky majoránky, uvařenými žloutky a šťávou z poloviny citronu. Ochutíme solí, pepřem a fenyklem.

6

Rybí filé podáváme s vařenými bramborami, mangoldem a aromatickou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept