Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 856

Ingredience

1 špetka Citronová kůra
225 g Cukr krupice
1 ks Cukr vanilka
0,5 ks Kypřicí prášek do pečiva
200 ml Olej stolní
2 ks Pudinkový prášek - vanilkový
175 g Solamyl
5 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 412 kcal
Kilojoule 1 723kJ
13% Sacharidy 48 g
31% Tuky 23 g
6% Sodík 117 mg
7% Bílkoviny 4 g

Pudinková bábovka postup přípravy receptu:

1

Žloutky ušleháme s cukrem a olejem. Přidáme solamyl, pudink, kypřící prášek, citronovou kůru a vanilkový cukr. Nakonec vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků.

2

Těsto nalijeme do tukem vymazané a strouhankou vysypané formy. Pečeme zvolna v předem vyhřáté troubě přibližně 45 minut.

3

Před podáváním bábovku pocukrujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept