Zdravý recept

Velikonoční pomazánka

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Velikonoční pomazánka 5 1
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (20%)
ID receptu: 8623

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Hořčice Dijonská
3 ks Okurky nakládané
0,5 kávová lžička Sůl
250 g Tvaroh jemný
0,5 kávová lžička Vegeta
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 193 kcal
Kilojoule 809kJ
3% Sacharidy 11 g
11% Tuky 8 g
163% Sodík 3 g
35% Bílkoviny 20 g

Velikonoční pomazánka postup přípravy receptu:

1

Vejce nakrájíme na malé kostičky a smícháme s tvarohem. Přidáme nadrobno nakrájené okurky a cibuli a promícháme.

2

Směs dochutíme hořčicí, solí a vegetou, znovu promícháme a necháme pár hodin chladit v lednici.

3

Podáváme s čerstvým pečivem.

Poznámka

Vejce natvrdo uvaříme předem.

Komentáře a hodnocení

 
Aleisa
Velikonoční pomazánka
Zdravější verze různých pomazánek, vejce i okurky jsem nastrouhala na hrubém slzičkovém struhadle. Vegetu jsem nedávala, jen trochu pepře a pomazánku jsem doplnila čerstvou pažitkou. Palec nahorusmile

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept