Velikonoční pomazánka

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
193 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
8 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce nakrájíme na malé kostičky a smícháme s tvarohem. Přidáme nadrobno nakrájené okurky a cibuli a promícháme.
  • 2
    Směs dochutíme hořčicí, solí a vegetou, znovu promícháme a necháme pár hodin chladit v lednici.
  • 3
    Podáváme s čerstvým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 19. 3. 2016
Velikonoční pomazánka
Zdravější verze různých pomazánek, vejce i okurky jsem nastrouhala na hrubém slzičkovém struhadle. Vegetu jsem nedávala, jen trochu pepře a pomazánku jsem doplnila čerstvou pažitkou. Palec nahoru🙂