Jednoduchý recept

Ananas s marinovanými sardinkami a fenyklem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 55 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8636

Ingredience

600 g Ananas
1 ks Citrony
250 g Fenykl obecný
40 ml Olej olivový
300 g Sardinka obecná
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 474 kcal
Kilojoule 1 982kJ
15% Sacharidy 53 g
37% Tuky 28 g
7% Sodík 142 mg
46% Bílkoviny 26 g

Ananas s marinovanými sardinkami a fenyklem postup přípravy receptu:

1

Sardinky pokapeme šťávou vylisovanou z citronu, ochutíme solí a zakryté necháme cca 40min marinovat. Poté vyjmeme z marinády a necháme okapat.

2

Fenykl nakrájíme na velmi tenké plátky a vložíme do ledové vody.

3

Ananas nakrájíme na plátky a ty pak na trojúhelníky. Na rozpálené nepřilnavé pánvi po všech stranách orestujeme.

4

Fenykl slijeme, ochutíme olejem a solí, smícháme s ananasem, sardinkami a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept