Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 868

Ingredience

3 polévková lžíce Cukr krupice
250 g Jahody zahradní
0,5 ks Kypřicí prášek do pečiva
250 g Maliny
800 ml Mléko polotučné
255 g Mouka polohrubá
2 polévková lžíce Strouhanka
1 polévková lžíce Tuk
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 172 kcal
Kilojoule 719kJ
8% Sacharidy 28 g
6% Tuky 4 g
1% Sodík 28 mg
11% Bílkoviny 6 g

Litá bublanina postup přípravy receptu:

1

Do mouky promíchané s kypřícím práškem do pečiva postupně přiléváme vlažné mléko a dobře zamícháme. Přidáme cukr a vejce, krátce promícháme a necháme 10 minut odležet.

2

Poté těsto nalijeme do tukem vymazané a strouhankou vysypané formy. Povrch uhladíme a poklademe drobným ovocem. Vložíme do středně vyhřáté trouby a pečeme dorůžova.

3

Před podáváním bublaninu pocukrujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept