Jednoduchý recept

Bresaola s paprikami, parmazánem a hroznovým vínem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8689

Ingredience

120 g Bresaola - Sušená hovězí šunka
135 g Hroznové víno
2 kávová lžička Olej olivový
150 g Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
60 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 298 kcal
Kilojoule 1 245kJ
3% Sacharidy 10 g
8% Tuky 6 g
57% Sodík 1 g
27% Bílkoviny 15 g

Bresaola s paprikami, parmazánem a hroznovým vínem postup přípravy receptu:

1

Papriku omyjeme, rozkrojíme, odstraníme semínka, opláchneme a nakrájíme na kousky.

2

Bresaolu nakrájíme na tenké proužky, hroznové víno omyjeme a kuličky rozkrojíme na dílky.

3

Z parmazánu nastrouháme pomocí škrabky hoblinky.

4

Vše vložíme do mísy, ochutíme solí, pepřem, olivovým olejem a podáváme v malých miskách v množství cca 2 lžíce na osobou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept