Jednoduchý recept

Bramboračka francouzská rychlá

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 8691

Ingredience

3 ks Brambory
1 l Hovězí vývar základní
1 špetka Majoránka
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Petržel - nať
0,3 l Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 199 kcal
Kilojoule 831kJ
3% Sacharidy 13 g
15% Tuky 12 g
37% Sodík 732 mg
20% Bílkoviny 11 g

Bramboračka francouzská rychlá postup přípravy receptu:

1

Vývar přivedeme k varu a dáme do něj oloupané a nastrouhané brambory. Vaříme zvolna asi 10 minut.

2

Do hotové polévky vmícháme smetanu s rozšlehaným žloutkem, nevaříme, jen prohřejeme.

3

Ochutíme solí, pepřem, majoránkou a před podáváním posypeme petrželkou nebo pažitkou.

Poznámka

Vývar může být i z masoxu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept