Jednoduchý recept

Mořský ďas a nákyp z cibule a pampelišky

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8700

Ingredience

60 g Cibulka jarní
1 kávová lžička Citronová šťáva
50 g Maliny
150 g Mořský ďas
3 kávová lžička Olej olivový
50 g Pampeliškové listy
0,5 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený
300 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 262 kcal
Kilojoule 1 096kJ
4% Sacharidy 15 g
16% Tuky 12 g
24% Sodík 475 mg
44% Bílkoviny 25 g

Mořský ďas a nákyp z cibule a pampelišky postup přípravy receptu:

1

Maliny rozmixujeme s kapkou citronové šťávy.

2

Stonky cibulek nařízneme, oddělíme několik listů a cca 2min je blanšírujeme ve vroucí osolené vodě.

3

Zbylé části cibulek nakrájíme na plátky, pampelišky nasekáme nahrubo. Společně orestujeme na lžičce rozpáleného oleje, zakryjeme a 5min podusíme na mírném ohni. Ochutíme solí a slijeme vodu.

4

Vymazanou formičku vyložíme cibulkovými listy, naplníme zeleninou a upěchujeme. Přesahující listy přehrneme dostředu a uchováme v teple.

5

Rybu nakrájíme na plátky, potřeme olejem a několik minut z obou stran orestujeme na rozpáleném grilu.

6

Dochutíme zbytkem oleje, solí a tymiánem, přemístíme na talíř, doplníme nákypem a mističkou malinové omáčky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept