Jednoduchý recept

Smažená ryba s rajčaty a houbami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8702

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
400 g Fazole bílé sterilované
800 g Filé rybí
4 ks Hříbky čerstvé
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
24 ks Rajčata Cherry
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 421 kcal
Kilojoule 1 762kJ
10% Sacharidy 35 g
11% Tuky 8 g
12% Sodík 231 mg
173% Bílkoviny 97 g

Smažená ryba s rajčaty a houbami postup přípravy receptu:

1

Rybu očistíme, z obou stran opečeme na rozpáleném oleji a uchováme v teple.

2

Do pávne vložíme na plátky nakrájené hříbky a cherry rajčátka a orestujeme dohněda.

3

Přidáme okapané fazole, šťávu vylisovanou z citronu, zbytek oleje, ochutíme solí a pepřem.

4

Směs prohřejeme, rozdělíme na talíře, doplníme rybou a podáváme.

Poznámka

Použijeme jakoukoli bělomasou rybu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept