Recept

Provensálská pomazánka

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8755

Ingredience

2 ks Cibule
0,5 ks Citrony
500 g Cuketa
20 g Cukr krupice
1 ks Hřebíček
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 špetka Tymián sušený
1 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 84 kcal
Kilojoule 353kJ
4% Sacharidy 16 g
1% Tuky 1 g
4% Sodík 72 mg
4% Bílkoviny 2 g

Provensálská pomazánka postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli jemně nakrájíme, posypeme cukrem, osolíme a opepříme. Přidáme hřebíček, tymián, podlijeme vínem a podusíme.

2

Do podušeného přidáme omytou a nastrouhanou cuketu, zalijeme šťávou z půlky citronu a dusíme, až cuketa zcela změkne.

3

Podáváme s chlebem nebo se slaným pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept