Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 8832

Ingredience

1 kávová lžička Bazalka
3 ks Brambory vařené
500 g Listové těsto
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Salám jemný
100 g Sýr Niva (Rokfór)
1 špetka Sůl
1 kávová lžička Tymián sušený
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 860 kcal
Kilojoule 3 599kJ
17% Sacharidy 61 g
69% Tuky 52 g
53% Sodík 1 g
39% Bílkoviny 22 g

Francouzský závin postup přípravy receptu:

1

Z listového těsta vyválíme dva pláty.

2

Každý plát posypeme nastrouhaným salámem, nastrouhanými bramborami a sýrem. Zakapeme rozšlehaným vejcem, okořeníme, podle chuti přisolíme a pevně zabalíme.

3

Záviny upečeme v troubě dozlatova. Podáváme teplé se zeleninovým salátem, nebo studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept