Recept

Španělská cibulová polévka

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 885
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

4 krajíc Chléb konzumní
100 g Cibule
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
40 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Polévkové kostky Vitana
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 195 kcal
Kilojoule 817kJ
9% Sacharidy 33 g
6% Tuky 4 g
3% Sodík 59 mg
10% Bílkoviny 6 g

Španělská cibulová polévka postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na kolečka a rozebereme na kroužky, které zpěníme na oleji. Zalijeme vývarem z kostky masoxu, opepříme, okyselíme, osolíme a ještě chvíli povaříme.

2

Na pánvi s rozpáleným olejem opečeme malé topinky (nebo můžeme nasucho v topinkovači), které položíme na talíře a zalijeme polévkou.

3

Topinky v polévce změknou a krájí se lžící.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept