Jednoduchý recept

Švýcarská sýrová polévka

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 886

Ingredience

1 l Hovězí vývar základní
1 špetka Muškátový oříšek
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Strouhanka
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 310 kcal
Kilojoule 1 298kJ
4% Sacharidy 15 g
26% Tuky 20 g
46% Sodík 929 mg
33% Bílkoviny 18 g

Švýcarská sýrová polévka postup přípravy receptu:

1

Sýr nastrouháme, smícháme se strouhankou osmaženou na másle a zalijeme vývarem.

2

Polévku povaříme, rozmícháme v ní vejce, okořeníme špetkou nastrouhaného muškátového oříšku, osolíme a opepříme.

Poznámka

Podáváme s krajíčky bílé veky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept