Jednoduchý recept

Telecí játra se slaninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 14 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 4 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 8871

Ingredience

300 g Játra telecí
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 164 kcal
Kilojoule 686kJ
1% Sacharidy 3 g
12% Tuky 9 g
11% Sodík 220 mg
29% Bílkoviny 16 g

Telecí játra se slaninou postup přípravy receptu:

1

Omytá játra odblaníme, protáhneme slaninou, osolíme a poprášíme moukou.

2

Maso opékáme na pánvi na každé straně asi 2 minuty. Játra mají uvnitř zůstat lehce růžová.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept