Recept

Skořicová křepelka s omáčkou z granátových jablek

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8879

Ingredience

8 ks Křepelka
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Sirup Monin - granátové jablko
1 kávová lžička Skořice mletá
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 417 kcal
Kilojoule 1 745kJ
0% Sacharidy 0 g
20% Tuky 15 g
11% Sodík 211 mg
116% Bílkoviny 65 g

Skořicová křepelka s omáčkou z granátových jablek postup přípravy receptu:

1

Křepelky rozlomíme a vždy dvě položíme řeznou stranou dolů a stlačíme naplocho. Křídly a psíčky obou vedeme vodorovně špíz, dalším propíchneme stehna.

2

Skořici smícháme s granátovým sirupem a vzniklou směsí maso důkladně potřeme. Zakryté fólií necháme půl hodiny odpočinout v lednici.

3

Poté vyjmeme, necháme ohřát na pokojovou teplotu, pokapeme olejem a grilujeme na venkovním grilu nad středně žhavým uhlím nejprve kostmi dolů 8min, pak otočíme a opékáme dalších 5min.

4

Ochutíme solí a pepřem a podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept