Recept

Vepřové kotlety dušené s jablky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 892

Ingredience

20 g Cibule
200 g Jablka
15 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
15 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vepřové kotlety
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 282 kcal
Kilojoule 1 179kJ
3% Sacharidy 10 g
23% Tuky 17 g
13% Sodík 255 mg
38% Bílkoviny 21 g

Vepřové kotlety dušené s jablky postup přípravy receptu:

1

Naklepeme kotlety z vepřové pečeně, okraje nařízneme. Maso jemně osolíme, poprášíme moukou a opečeme dočervena na rozpáleném sádle.

2

Nakrájíme nadrobno cibuli, osmahneme ji do sklovita, vložíme opečené kotlety, lehce podlijeme a necháme dusit.

3

Ke konci je nepatrně zaprášíme moukou, přidáme oloupaná, na silnější kousky nakrájená jablka a necháme společně dodusit.

4

Podáváme s bramborovou kaší nebo vařeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept