Recept

Vepřové kotlety se zelím a smetanou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 8957

Ingredience

0,5 ks Cibule
1 kávová lžička Mouka pšeničná hrubá
1 špetka Paprika mletá sladká
0,1 l Smetana 12% (konzumní)
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vepřové kotlety
250 g Zelí červené - sterilizované

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 358 kcal
Kilojoule 1 497kJ
4% Sacharidy 14 g
30% Tuky 23 g
28% Sodík 556 mg
44% Bílkoviny 25 g

Vepřové kotlety se zelím a smetanou postup přípravy receptu:

1

Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, osolené a naklepané kotlety a opečeme je na obou stranách.

2

Potom přisypeme papriku, podlijeme a dusíme do poloměkka. Přidáme zelí, osolíme a když kotlety změknou, zalijeme je smetanou smíchanou s moukou. Nakonec ještě krátce povaříme.

3

Podáváme s houskovými knedlíky nebo s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept