Treska na paprice - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Treska na paprice
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | fialova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 8963 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
0,5 ks | Cibule |
500 g | Filé z aljašské tresky |
50 g | Máslo čerstvé |
0,5 kávová lžička | Paprika mletá sladká |
0,5 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 1g |
---|---|
Cholesterol | 65,0mg |
Draslík | 21,2mg |
Vláknina | 518,5mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 14,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Paprika mletá sladká, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Filé z aljašské tresky, Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Treska na paprice postup přípravy receptu:
1 | Na tuku zpěníme jemně nakrájenou cibuli a přisypeme papriku. |
2 | Tresku nakrájíme na ploché kousky, osolíme a poprášíme moukou. Vložíme ji na cibuli, po obou stranách opečeme, mírně podlijeme a podusíme asi 10 minut. |
3 | Podáváme s vařenými bramborami. |