Recept

Vejce v kelímcích se žampiony

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 8970

Ingredience

0,5 ks Cibule
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
4 polévková lžíce Smetana 16% (pochoutková)
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí
4 ks Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 191 kcal
Kilojoule 801kJ
3% Sacharidy 10 g
16% Tuky 12 g
8% Sodík 153 mg
27% Bílkoviny 15 g

Vejce v kelímcích se žampiony postup přípravy receptu:

1

Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nasekanou petrželku, nakrájené žampiony, osolíme a podusíme.

2

Na dno každého zapékacího kelímku vložíme čtvrtinu žampionů, rozklepneme vejce, osolíme a přidáme lžíci smetany. Povrch zakapeme máslem a ve vodní lázni v troubě vaříme asi 8-10 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept