Vejce v kelímcích se žampiony

25 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
191 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
12 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nasekanou petrželku, nakrájené žampiony, osolíme a podusíme.
  • 2
    Na dno každého zapékacího kelímku vložíme čtvrtinu žampionů, rozklepneme vejce, osolíme a přidáme lžíci smetany. Povrch zakapeme máslem a ve vodní lázni v troubě vaříme asi 8-10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 26. 5. 2017
Vejce v kelímcích se žampiony
Žampiony chutnají celé rodině takže musíme určitě vyzkoušet 😁
Anonymní uživatel
ne 18. 6. 2017
Vejce v kelímcích se žampiony
Houby máme moc rádi,díky za recept