Parmské řízky

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1392 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
39 g
Sacharidy
192 g
Vláknina
10 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou telecí kýtu nakrájíme přes vlákna na řízky. Okraje nařízneme, aby se nekroutily, maso naklepeme, osolíme a obalíme v mouce. Vejce, strouhaný parmezán a mléko smícháme a směs použijeme jako druhou vrstvu trojobalu a nakonec obalíme také ve strouhance.
  • 2
    Řízky ihned vkládáme na rozpálený olej a poté smažíme při nižší teplotě dozlatova.
  • 3
    Ve zbylém oleji osmažíme na silnější plátky nakrájená rajčata.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.