Studená vepřová pečeně

100 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
604 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
49 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso osolíme, okmínujeme, vložíme na pekáč a dáme péci do vyhřáté trouby. Občas podlijeme vlastní šťávou a ke konci pečení přilijeme trochu vody. Pečeme po každé straně asi 45 minut. Upečené maso necháme vychladnout.
  • 2
    Studenou pečeni nakrájíme na plátky a rozložíme je na mísu. Maso obložíme nakrájenou okurkou, hořčicí a listy hlávkového salátu.
  • 3
    Podáváme s chlebem nebo s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 30. 1. 2016
Studená vepřová pečeně
Výtečná večeře. Nejlepší je masíčko druhý den. S hořticí a okurkou. Jedna báseň! Díky díky 🙂🙂