Recept

Studená vepřová pečeně

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Studená vepřová pečeně 5 1
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8998

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice
1 špetka Kmín celý
2 ks Okurky nakládané
1 ks Salát hlávkový
0,5 kávová lžička Sůl
800 g Vepřová pečeně

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 604 kcal
Kilojoule 2 526kJ
2% Sacharidy 6 g
65% Tuky 49 g
113% Sodík 2 g
59% Bílkoviny 33 g

Studená vepřová pečeně postup přípravy receptu:

1

Omyté maso osolíme, okmínujeme, vložíme na pekáč a dáme péci do vyhřáté trouby. Občas podlijeme vlastní šťávou a ke konci pečení přilijeme trochu vody. Pečeme po každé straně asi 45 minut. Upečené maso necháme vychladnout.

2

Studenou pečeni nakrájíme na plátky a rozložíme je na mísu. Maso obložíme nakrájenou okurkou, hořčicí a listy hlávkového salátu.

3

Podáváme s chlebem nebo s pečivem.

Komentáře a hodnocení

 
Luci69
Studená vepřová pečeně
Výtečná večeře. Nejlepší je masíčko druhý den. S hořticí a okurkou. Jedna báseň! Díky díky smilesmile

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept