Filé pečené na másle - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Filé pečené na másle
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | nova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (22%) |
ID receptu: | 9022 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
600 g | Filé z aljašské tresky |
1 špetka | Kmín celý |
60 g | Máslo pomazánkové |
5 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 22,1mg |
---|---|
Cholesterol | 60,0mg |
Draslík | 0,9mg |
Vláknina | 89,3mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kmín celý, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Filé z aljašské tresky, Máslo pomazánkové, Mouka pšeničná hladká T 650 mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Filé pečené na másle postup přípravy receptu:
1 | Porce filé osolíme, okmínujeme a lehce poprášíme hladkou moukou. |
2 | V kastrole zahřejeme máslo, vložíme připravené filé a v předem vyhřáté troubě upečeme doměkka. |
3 | Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší a zeleninovým salátem. |