Jednoduchý recept

Filé pečené na másle

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9022

Ingredience

600 g Filé z aljašské tresky
1 špetka Kmín celý
5 g Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Máslo pomazánkové
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 172 kcal
Kilojoule 719kJ
1% Sacharidy 2 g
8% Tuky 6 g
3% Sodík 58 mg
48% Bílkoviny 27 g

Filé pečené na másle postup přípravy receptu:

1

Porce filé osolíme, okmínujeme a lehce poprášíme hladkou moukou.

2

V kastrole zahřejeme máslo, vložíme připravené filé a v předem vyhřáté troubě upečeme doměkka.

3

Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept