Vepřový plátek s cibulí - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vepřový plátek s cibulí
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | cerna |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 9026 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
200 g | Cibule |
100 g | Okurky nakládané |
60 g | Olej stolní |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
600 g | Vepřová kýta |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 108,9mg |
Draslík | 582,2mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,7mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,7mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Okurky nakládané, Olej stolní, Sůl, Vepřová kýta mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Vepřový plátek s cibulí postup přípravy receptu:
1 | Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a po obou stranách osolíme a opepříme. |
2 | Maso vložíme do pánve s rozpáleným olejem a opečeme po jedné straně, potom obrátíme, zasypeme nahrubo nakrájenou, oloupanou cibulí a plátky okurky a opečeme po druhé straně. |
3 | Podáváme s chlebem. |