Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 9027

Ingredience

1 ks Citrony
80 g Cukr moučkový
1 ks Cukr vanilka
0,1 l Mléko polotučné
20 g Mouka pšeničná hrubá
80 g Máslo čerstvé
160 g Pšeničná krupice
250 g Tvaroh jemný
2 ks Vejce slepičí
300 g Višně

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 231 kcal
Kilojoule 965kJ
7% Sacharidy 25 g
10% Tuky 7 g
1% Sodík 15 mg
13% Bílkoviny 7 g

Tvarohová bublanina postup přípravy receptu:

1

Máslo utřeme s moučkovým cukrem a strouhanou citronovou kůrou.

2

Do utřeného tuku vmícháme jeden žloutek po druhém, prolisovaný tvaroh a krupici zvlhčenou mlékem. Nakonec lehce vmícháme pevný sníh z bílků.

3

Plech vymažeme tukem, vysypeme hrubou moukou a těsto rozetřeme po celé ploše. Poklademe ovocem a dáme péci do středně vyhřáté trouby. Pečeme dozlatova asi 30 minut.

4

Upečenou bublaninu necháme vychladnout, pocukrujeme a krájíme na díly.

Poznámka

Můžeme použít i jiné ovoce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept