Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9028

Ingredience

1 ks Citrony
150 g Cukr moučkový
1 ks Cukr vanilka
20 g Kakao - prášek
0,3 ks Kypřicí prášek do pečiva
0,3 l Mléko polotučné
250 g Mouka polohrubá
20 g Mouka pšeničná hrubá
30 g Máslo čerstvé
1 dl Olej stolní
1 ks Vejce slepičí
500 g Višně

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 336 kcal
Kilojoule 1 407kJ
11% Sacharidy 39 g
16% Tuky 12 g
0% Sodík 9 mg
8% Bílkoviny 5 g

Olejová bublanina postup přípravy receptu:

1

Do mísy prosijeme mouku, cukr, kakao, kypřicí prášek a přidáme nastrouhanou kůru a vanilkový cukr. Rozklepneme vejce a s olejem vmícháme do těsta. Nakonec přilijeme mléko.

2

Vzniklé hladké těsto nalijeme do tukem vymazaného a moukou vysypaného pekáčku. Poklademe omytými, v mouce obalenými višněmi a pečeme ve středně vyhřáté troubě.

3

Upečenou bublaninu pocukrujeme a nakrájíme na díly.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept