Recept

Pórková polévka s kedlubnou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 9054

Ingredience

40 g Kedlubna
50 g Mléko polotučné
5 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 g Máslo čerstvé
40 g Pórek
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 105 kcal
Kilojoule 440kJ
2% Sacharidy 8 g
9% Tuky 7 g
11% Sodík 218 mg
7% Bílkoviny 4 g

Pórková polévka s kedlubnou postup přípravy receptu:

1

Omytý, nakrájený pórek a oloupané, nakrájené kedlubny uvaříme v osolené vodě doměkka.

2

Vývarem zalijeme nasucho opraženou mouku a dobře povaříme. Vše spojíme, prolisujeme, přidáme žloutek rozmíchaný v mléce a nakonec kousek másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept