Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 9059
Kategorie: Maso

Ingredience

20 g Celer bulvový
250 g Hovězí maso zadní
20 g Máslo čerstvé
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 258 kcal
Kilojoule 1 080kJ
2% Sacharidy 6 g
18% Tuky 14 g
13% Sodík 268 mg
50% Bílkoviny 28 g

Cikánský guláš postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostky a dusíme na rajčatech a celeru.

2

Měkké maso zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a šťávu ještě povaříme.

3

Do hotového pokrmu přidáme kousek másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept