Recept

Celer zapečený se sněhem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 9066

Ingredience

240 g Celer bulvový
20 g Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
30 g Sýr Eidam cihla 40%
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 161 kcal
Kilojoule 674kJ
1% Sacharidy 4 g
16% Tuky 12 g
18% Sodík 357 mg
17% Bílkoviny 10 g

Celer zapečený se sněhem postup přípravy receptu:

1

Celer očistíme, nakrájíme na 1cm silné plátky a povaříme v osolené vodě.

2

Na dno máslem vymazané zapékací mísy položíme plátky vychladlého celeru, na ně navršíme sníh z bílků, posypeme nastrouhaným sýrem a pokapeme máslem. Dáme zapéci do trouby.

3

Na talíři každou porci zdobíme snítkou petrželky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept