Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9129

Ingredience

20 g Hrášek
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
200 g Vepřové maso libové
20 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 359 kcal
Kilojoule 1 503kJ
2% Sacharidy 6 g
34% Tuky 26 g
12% Sodík 236 mg
43% Bílkoviny 24 g

Pražská pečeně postup přípravy receptu:

1

Omyté maso osolíme, nasucho opečeme, podlijeme a dusíme.

2

Když maso změkne, zahustíme šťávu nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme.

3

Před podáváním nakrájíme maso na plátky a do šťávy přidáme nasekané, natvrdo vařené vejce, nasekanou šunku a hrášek. Nakonec přidáme kousek másla a jemně nasekanou petrželku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept