Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9137

Ingredience

0,5 ks Citrony
300 g Filé z aljašské tresky
100 g Jogurt bílý
10 g Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
20 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 219 kcal
Kilojoule 918kJ
2% Sacharidy 6 g
12% Tuky 9 g
7% Sodík 141 mg
56% Bílkoviny 32 g

Filé dušené se sýrem postup přípravy receptu:

1

Osušené porce filé osolíme a vložíme do vymazané zapékací mísy. Posypeme nastrouhaným sýrem, přelijeme jogurtem (nebo kyselou smetanou) a dáme dusit do trouby.

2

Do šťávy přidáme citronovou šťávu a podle potřeby rozředíme trochou vody.

3

Hotový pokrm posypeme jemně nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept