Recept

Vejce v bramborové kaši

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 9143

Ingredience

500 g Brambory vařené
10 polévková lžíce Mléko polotučné
30 g Máslo čerstvé
40 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 536 kcal
Kilojoule 2 242kJ
15% Sacharidy 53 g
37% Tuky 28 g
40% Sodík 807 mg
37% Bílkoviny 21 g

Vejce v bramborové kaši postup přípravy receptu:

1

Z uvařených brambor, mléka a žloutku připravíme bramborovou kaši.

2

Kaši vložíme do vymazané zapékací mísy, doprostřed rozklepneme vejce a osolíme. Povrch posypeme nastrouhaným sýrem a pokapeme máslem.

3

Přiklopíme pokličkou a dáme péci. Podáváme se zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept